Девојката во дрвената куќичка се заиграла со својата играчка

А во меѓувреме публиката фаќа сеир.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.