Девојката заглави во калта, но таа е „мајстор“ за вакви работи

Младата дама нема да дозволи четвороциклот да ѝ потоне пред очи.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.