Девојки сакаат магија, особено кога се малку потпивнати

Шанкерот знае финта која му помогнала да ќари многу атрактивни дами, со малку послаба логика.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.