Девојките налетаа на нервозен тип во возот

Тие сакаа да го испровоцираат, но добија и повеќе отколку што се надеваа.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!