Дезинфекција на работниците во фабрика на индиски начин

Индија е многу населена земја каде што ако си богат си многу богат, а ако си сиромав, не вредиш ништо. Проблемот е што короната не пребира богати и сиромаси, па газдите се уплашија и почнаа панично да реагираат како на ова видео.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.