Диџејот Димитри ѝ направи брутална хорор шега на својата девојка

Тој глумел во некој зомби филм, па момците од екипата на филмот му ја испратиле идентичната копија на неговата глава. Така Димитри реши да ја изненади својата девојка.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!