Диего Марадона, 20 години подоцна

Во 1989 година, еден од најдобрите светски фудбалери на сите времиња ја отвори својата кутија со трикови, а сега, 20 години подоцна, 20 килограми повеќе, а талентот е ист.

Еве го и оригиналот, затоа што е добар: