Диме од Делчево ќе ве однесе на магично патување низ Македонија со својот дрон

Диме Трајановски од Делчево е голем љубител на велосипедизам и активно патува со својот велосипед низ Македонија и пошироко. Тој со велосипедот стигнал и до Турција, но ужива да ја опфаќа магичната природа на Македонија со својот дрон. Препуштете се на видеото и дозволете да ве однесе во сите прекрасни краеви на ова мало парче земја.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.