Димитар Блажевски ѝ направи на својата сопруга една стара но добра финта со сад со вода залепен за плафонот

Мора некако сами да си го направиме слободното време интересно и забавно.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.