Директорот ја гледа снимката од безбедносната камера и не му се верува колку глупи вработени има во фирмата

Работникот навистина се потруди да ја заврши работата, но толку му сече :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.