Дневна доза македонски маж: „Нема да дозволам мајстори да ме пљачкаат, сам ќе средам!“

Автор: Розета Огненоска Донакова

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.