Дневна доза позитивна енергија од Азија

Ако секој направи по едно добро дело на ден, светот ќе биде многу поубаво место за живеење.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.