Доаѓа есен: Живописна промена на годишните времиња во близина на езерото Нароч

Последните денови од август не им дозволуваат на Белорусите да уживаат во летната топлина. Приближувањето на есента веќе се чувствува во воздухот. Сонцето не сјае толку светло, се стемнува малку порано, а наутро магла виси над градовите и селата. Фотограф ја сними живописната промена на сезоната во близина на езерото Нароч.