Добар човек само со една реченица спаси човек да не скокне од мостот во Бруклин

Понекогаш е доволно да видите дека има барем 1 човек на планетата кому му е грижа за вас. Реченицата која го разубеди човекот да скокне од мостот е „Ти можеш да промениш сѐ во твојот живот!“