Добар коментар за фудбалерот на Австрија, Арнаутовиќ, кој ни даде гол кога ние тргнавме на сè или ништо

Демек опинокот сега станал главен фраер, но има луѓе по интернет кои ќе го потсетат на корените.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.