Добредојдовте, драги гости, ајде сега да бидеме културни, знаете што се прави прво кога ќе се отиде на гости

Времињата се сменија, па мора и традицијата да претрпи мали измени. Наместо да ги послужите гостите со нешто благо на почеток, попаметно ви е ова :).