Добредојдовте во 21 век: Жестока тепачка со сабји на патот!

Причините за тепачката се непознати, но толку е забегана што те остава да се прашуваш на која планета живееш.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!