Добредојдовте во иднината, каде што повеќето автомобили се електрични, а еве како ќе изгледаат нашите идни проблеми!

Вака изгледа чекањето ред за да си ја наполниш батеријата на автомобилот во развиените земји. Среќа во несреќа е што ние доцниме 20-тина години од западниот свет, па им даваме 20 години време да си го решат овој проблем :).