Добредојдовте во Мумбај, градот во кој сите возачи свиреа на црвено, „за да го забрзале семафорот“, но полицијата најде лек

Кај жителите на градот се создало некое суеверие дека ако свирите, семафорот побрзо ќе светне зелено. Полицајците пробале со помош на семафори со секунди да го решат проблемот на иритирачката бучава која ја правеле возачите по цел ден, но неуспешно.

Тогаш се сетиле на една друга финта.