Добро утро комшии!!!

Одличен начин да ги поздравиш комшиите рано на сабајле за време на викенд. Кога можат тие со бормашините, можеш и ти вака!

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.