Додека некој ужива крај водопадот, некој ужива во водопадот

Некој изгледа многу се занел во ѕиркањето на девојката од високо :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.