Додека ние мрзнеме, Австралијанците се варат на +49 степени

После неколку неделните силни бури, Австралија ја зафати типлотен бран со температури околу 50-тката. Во продолжение да погледнеме како Австралијанците одлично се справуваат со ситуацијата.