Додека ние почнавме да се навикнуваме на достава до дома, еве како изгледа патот до локален супермаркет на оваа мајка

Детето не може да го остави дома затоа што нема кој да го чува, па немајќи избор, мора да го ризикува и неговиот живот. Но, според начинот на кој го прави тоа, таа веќе навикнала и не се плаши.