Додека вие седите дома и уплашени од короната бистрите политика, дедо Војо растур прави со женски по интернет

Предупредување: Дедото малку повеќе забегал и не внимава многу на речникот.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.