Дојде време, после 3 месеци во карантин, да покажеме кој што научил! Ајде прв Дејан Галев!

Дејан ја усовршил техниката, се познава дека напорно вежбал :).

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.