Доказ дека глупавоста често е опасна по здравјето!

Сега сè што се прави, треба да се прави пред камера, за сите други да видат и по можност да биде нешто што не го прави секој, односно ГЛУПОСТ. Па така и овој „спремен бодибилдер“.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!