Доказ дека и магаре да врзеш пред собрание, може да биде советник

Прилепчани го приложија најдобриот доказ.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.