Доказ дека нема женско пријателство

Другарката ѝ ја украде славата на специјалниот ден и малата одби да се помири со тоа.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.