Доказ дека нилските коњи се најопасните животни во Африка

Познати се како многу темпераментни животни, си ја бранат својата територија и напаѓаат сè и секого, вклучувајќи автомобили, слонови, лавови, носорози, крокодили и други животни.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!