Доказ дека вистинската љубов сепак постои и дека секоја девојка може да си го најде својот бел принц (12 слики)

Еве го доказот…
Таа: Патриша Контрарас, прекрасна 32-годишна мексиканска актерка со одлично тело.
Тој: Џејмс Голдштајн, американски милионер, кој е 2,5 пати постар од неа.

Не се потребни дополнителни коментари.