Доколку сѐ уште сте неодлучни еве ви предлог за добра вечера

Дури и за појадок кога добро ќе ги намирисаш изгледаат како добра идеја.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.