Докторката од брзата помош бара дијагноза на интернет за бебето

Таа работи во брза помош, а и интернетот е брз и плус на интернет има сѐ, така што има логика. Само тешко на кутрото бебе и Господ да го чува од вакви стручњаци.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.