Докторот кој избивал клин со клин со пациентката (виц)

Докторе, не знам што да правам. Мажот ми откако ме фати со љубовникот и почна да пелтечи и никако да престане.
– Дојдете утре, доведете го и сопругот и ќе пробаме со методата клин со клин се избива.
Наредниот ден доаѓа жената со мажот кај докторот. Докторот му вели на мажот:
– Сега ќе ми кажувате сѐ што правам со жена ви.
– Д-д-добро.
– Што правам сега?
– Ја-ја-ја с-с-соблекувате.
– А сега?
– Л-л-легнувате врз н-н-неа.
– А сега?
– Ф-ф-фаќате т-т-трипер.
– Ш-ш-штооо???!!!