Домаќинка н денот: Вака се сука тесто!

Само малку логиката ѝ е слаба страна, но сите учиме од грешките, нели?

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.