Домаќинката ќе ви покаже како таа го меша путерот од кикиритки, ако се насобрало масло на врвот на теглата

Ако путерот од кикиритки го оставите малку подолго на топло, нормално е да се оддели маслото од потешките тврди делови. Но, има решение!

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.