Дон Жуан од Алиекспрес оди на состанок со цвеќе во рацете

Се дотерал, се средил, арно ама, улицата полна вода од дождот.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.