Доста им носите ракија од благодарност на докторите во болницата во Прилеп!

Докторот се наѕидал, не може на нозе да стои.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.