Доста му е карантин на човеков, пуштете го!

Предупредување: Тоа што ќе го видите, не можете да го ОДвидите! Некои луѓе се прекомотни во своите домови и не се срамат тоа да го покажат на интернет.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.