Доставувач на храна со добра смисла за хумор

Кога виде дека ТВ екипа прави вклучување во живот, веднаш му текна смешна финта.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.