Доставувачот им покажа премногу работи за неколку секунди на сопствениците на пакетот

Барем слатко се смееле на негова сметка…

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.