Доставувачот на пратки виде детска трамболина во дворот, посака да се врати во детството и успеа во тоа

Проблемот е што како дете бил многу трапав и несмасен 🙂.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.