Дрскиот тепач влезе во продавницата и се обиде да му го украде мониторот на продавачот

Но, го погреши продавачот! Ем скапо го плати, ем не го ни доби :).

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!