Другарите ја зафркаваат девојката заради фустанот што го облекла

На почетокот се обидуваше да се воздржи од смеење, но кога сите се газат од смеење, ќе се смееш и ти, макар и тоа да е на твоа сметка. Шегата на страна, сепак е подобро облечена од инстатутките што шетаат само по прслук и 5 броја поголемо сако.