Другарите му направија многу смешна шега на дебелкото на аеродромот

Не е лесно во стомакот да си како огромен куфер и да те турнат на лента специјално дизајнирана за куферите да не можат да испаднат :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.