Другарите му приредија на борачот смешно изненадување на тренинг

Тренингот беше борачот да ги фати куклите една по една и да ги тушира за што е можно пократко време.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.