Другарката ѝ подметнала предмет во багажот од кој пропадна в земја на аеродромот

Шегата на страна, одличен начин да си го пренесе предметот, демек на зафрканција :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.