Другарката сака уште еден шот, а толку е пијана што не позна дека е вода

Погледнете ја смешната реакција на крај кога ѝ кажаа што ѝ дале.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.