Другарот не можеше повеќе да издржи, но среќа во несреќа е што токму ваков камион се најде пред нив

Животот е полесен кога човек си е снаодлив и не мисли на другите. Можете да му ја замислите фацата на човекот кој треба да го растовари камионот, кога ќе види што се случило внатре.