Другарот реши да се пошегува со девојката која заспала читајќи, но нема да му се повтори!

Забеганиот ѝ направи банана сплит во раката, за сама да си ја залепи на фацата.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.