Другарска тепачка во која дозволен удар е само ШАМАРОТ! Едниот е многу прецизен, а другиот многу упорен :)

Резултатот е смешен за гледање.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!